Home Aanmelden Login Informatie Leerlingenraad Lessen Respons Contact Resultatenwebsite LAKS
Leerlingenraad



Hallo Leerlingenraad,

Leuk dat jullie mee willen doen aan de LAKS-monitor! Hét tevredenheidsonderzoek voor en door leerlingen. Waar jullie bij een ander tevredenheidsonderzoek waarschijnlijk niet op de hoogte zijn van de resultaten, probeert het LAKS juist de leerlingparticipatie te verhogen. Via de resultatensite kunnen jullie zien wat er speelt op jullie school en kunnen jullie de resultaten vergelijken met andere scholen. Om jullie te helpen komt het LAKS graag langs om de respons te verhogen. Daarnaast is jullie leerlingenraad van harte uitgenodigd om bij de landelijke uitreiking van de monitor te zijn, waar de rapportage wordt overhandigd aan de minister van Onderwijs. Na de bekendmaking van de resultaten geven we trainingen om de resultaten te gebruiken, bijvoorbeeld bij het maken van een jaarplan. Zijn jullie al enthousiast? Nog vragen? Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer! Laks-monitor@laks.nl


Voor leerlingen
Daarom is de LAKS-Monitor awesome voor leerlingen
Hoi, ik ben Vincent
en ik zit in de leerlingenraad op het Vathorstcollege. De LAKS-monitor is voor ons heel erg handig. Het is voor ons altijd heel erg moeilijk om in te schatten waar leerlingen ontevreden mee zijn. Door de LAKS-monitor weten wij nu waar wij als leerlingenraad aan kunnen werken. Bij ons zijn de onderwerpen toetsen en manieren van lesgeven nog te verbeteren, samen met de schoolleiding gaan we kijken hoe we dit kunnen oppakken. Ik kan iedere leerlingenraad aanraden om de LAKS-monitor af te nemen. Succes!

Tip: Zorg ervoor dat je 2 of 3 grote punten uitkiest waar je wat mee gaat doen. Als het er teveel worden raak je al snel het overzicht kwijt.